24 maart 2020

Corona maatregelen bij Balans Fysiotherapie

15 maart 2020

Corona: informatie voor patiënten.

Zojuist is bekend geworden dat scholen, kinderdagverblijven en horeca per direct gesloten zijn i.v.m. de pandemie.  Ook sportscholen en sportclubs moeten sluiten. Dit betekend dan ook dat per 16 maart tot 6 april de volgende activiteiten bij Balans niet door gaan:

-Fitness

-Hartrevalidatie

-Groepsbehandeling oncologie patiënten

-Fibromyalgie groep

-Maandagmorgen gym groep

De praktijk sluiten betekent dat wij patiënten geen zorg meer kunnen bieden. De praktijk openhouden betekent dat de fysiotherapeuten en de patiënten die wel komen, aan een hoger risico bloot gesteld worden. Ergens moet er voor nu een tussenweg zijn,  zolang de overheid nog niet beslist tot een definitieve lock down. Wij hebben dan ook besloten om voorlopig wel door te gaan met het behandelen van individuele patiënten, die niet in de risico groep zitten (ouderen, mensen met hart- en vaatziekten, mensen met een verzwakt immuunsysteem, diabetespatiënten en patiënten met een hoge bloeddruk)

Ook kunnen wij u niet behandelen als u verkouden bent, hoest, niest of koorts heeft.

Wij gaan iedere patiënt bellen over wel of niet behandeld willen  worden. Een behandeling aan huis of via telefoon of  videobellen behoort ook tot de mogelijkheden, mocht u niet in de praktijk kunnen komen.

Naast de hygiëne maatregelen die wij al in acht namen, zullen we er nu ook voor zorgen dat er niet meer dan 4 mensen in een oefenzaal aanwezig zullen zijn.  

Uiteraard geldt dit zolang er geen nieuwe aanwijzingen komen vanuit RIVM of overheid.

Samen hopen we u veilig te kunnen behandelen en het virus buiten de deur te houden!

 

13 maart 2020

Corona maatregelen bij Balans

Balans Fysiotherapie volgt de maatregelen van het RIVM en het Keurmerk Fysiotherapie op:

-Wij geven geen hand.

-Wij wassen voor elke nieuwe cliënt onze handen.

-Wij vragen u als cliënt om ook de handen te wassen alvorens we starten met de behandeling.

Heeft u verkoudheidsklachten en/of hoesten en/of koorts? Dan vragen wij u uw afspraak te annuleren. Dit om mogelijke besmetting in onze praktijk te voorkomen. Er komen ook kwetsbare zieke cliënten bij Balans, welke verminderde weerstand kunnen hebben.

We hopen dat door deze maatregelen u niet bang bent bij Balans te komen voor uw fysiotherapeutische behandeling. Heeft u een zwakkere gezondheid? Wij kunnen ook bij u aan huis komen voor behandeling!

Terug
Corona maatregelen bij Balans Fysiotherapie

Heeft u vragen? Neem eenvoudig contact met ons op!

Contact