01 mei 2020

Opstarten fysiotherapie

Donderdag 30 april heeft de fysiotherapie groen licht gekregen om weer in stapjes en met maatregelen onze zorg weer op te starten. Goed nieuws! We waren al erg ver met onze voorbereidingen en daarom betekend dit ook dat wij per 4 mei weer kunnen starten. Hoe gaat het voor u als cliënt van Balans verder.

 • In de praktijk zijn veel maatregelen genomen om zoveel mogelijk de 1,5 meter in acht te nemen. Een aantal maatregelen betreffen ook uw handelen. Als er een afspraak met u is gemaakt krijgt u via de e-mail of via de post deze maatregelen. Wij willen u vragen deze goed door te lezen, voor uw en onze gezondheid.
 • Wij vragen u om niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van uw afspraak te komen, dit voorkomt drukke wachtkamers. Wij zullen ook de patiënten meer spreiden. In plaats van alleen op hele en halve uren te werken zal de helft van de fysiotherapeuten op de kwartieren gaan werken om er zo voor te zorgen dat er minder mensen in de wachtruimtes zijn.
 • De fitness mag voorlopig nog niet starten. Maakt u gebruik van fitness en heeft u gezondheidsproblemen die met fysiotherapie en beweging wellicht te verhelpen zijn? Wellicht is dan een tijdje 1 op 1 fysiotherapie noodzakelijk. Schroomt u niet om dan contact met ons op te nemen, het liefst via de e-mail: info@balansfysiotherapie.nl
 • Wij zijn ons al wel aan het voorbereiden op de start van de fitness. Hopelijk mag dit per juni. Het kan zijn dat we met kleinere groepen moeten gaan werken. Of dat we gebruik gaan maken van beide oefenzalen. Sowieso overwegen wij om de fitness de aankomende zomermaanden wel door te laten gaan in plaats van onze gebruikelijke zomerstop. Als hier meer over bekend is hoort u dit z.s.m. Ondertussen kunt u op ons you tube kanaal al meer dan 140 filmpjes vonden met oefeningen, voor ieder wat wils!

 

   

  We zien er naar uit u weer in de praktijk te ontmoeten! Voor nu een fijn en gezond weekend en wellicht tot ziens in de praktijk!

  Team Balans Fysiotherapie

  Terug
  Opstarten fysiotherapie

  Heeft u vragen? Neem eenvoudig contact met ons op!

  Contact