12 oktober 2020

Aangescherpte maatregelen

Beste patiënt en sporter bij Balans,

Nu ook in de gemeente Dalfsen de corona-besmettingen toenemen, zijn wij ook genoodzaakt onze regels aan te scherpen.

·         Wij dragen bij iedere patiënt een mondkapje en wassen onze handen vóór en na iedere patiënt.

·         Wij verzoeken u vriendelijk een mee gebracht mondkapje om te doen.

·         Bij (lichte) verkoudheid klachten, keelklachten, hoesten of koorts blijft de fysiotherapeut thuis. Ook bij koorts en/of benauwdheid van gezinsleden van de fysiotherapeut blijft de fysiotherapeut thuis. Wij zullen u in eerste instantie zoveel mogelijk bij collega fysiotherapeuten inplannen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan houdt de fysiotherapeut contact met u via (beeld) bellen of email.

·         Test u positief op corona en bent u in de week voor het ontstaan van de klachten bij de fysiotherapeut geweest? Dan verzoeken wij u z.s.m. contact met ons op te nemen.

De al eerder genoemde regels blijven van kracht:

·         Houdt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.

·         Kom alleen naar de praktijk.

·         Kom niet als u verkouden of andere corona klachten heeft. Ook niet als gezinsleden koorts en/of benauwd zijn of positief getest zijn op corona.

·         Was of desinfecteer voor en na ieder bezoek bij de fysiotherapeut de handen.

Graag geven we ook nog wat positieve adviezen die uw weerstand bevorderen!

·         Beweeg iedere dag tenminste een half uur, bij voorkeur buiten! Bewegen zorgt voor een verbeterde conditie, het ontspant en zorgt er voor dat je minder piekert. Op ons youtube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCsXmL3a4gU26iFYnwFCn5WQ  vindt u meer dan 150 filmpjes met oefeningen die thuis makkelijk uit te voeren zijn.

·         Zorg iedere dag voor ontspanning, doe wat u leuk vindt om te doen.

·         Voorkom langer dan een half uur achter elkaar zitten. Kom even in de benen voor een kopje thee of een plaspauze. Doe een zoom overleg een keer staand in plaats van zittend.

Wij doen er alles aan om corona buiten de deuren van Balans te houden. Zo desinfecteren wij ieder uur alle toestellen, deurklinken, stoelen en kranen. Kortom, alles waar u met de handen aan kunt zitten. Vindt u het toch spannend om bij ons te komen? Maak dit bespreekbaar. Wij kunnen bij u aan huis komen of via beeldbellen u behandelen.

 

Zorg goed voor uzelf en voor uw naasten! Alleen samen krijgen we corona er onder!

Team Balans fysiotherapie

 

 

Terug
Aangescherpte maatregelen

Heeft u vragen? Neem eenvoudig contact met ons op!

Contact