Schouder

Onze schouderspecialisten zijn Karlijn Brummel-Hekman,  Elien Overmars en Koen Tijs.

Zij hebben als schouderspecialisten veel ervaring met de nabehandeling van de meest uiteenlopende schouderoperaties en hebben korte lijnen met de schouderchirurgen van het ziekenhuis. 

Daarnaast zijn zij specialist in het conservatief behandelen (niet operatief) en beoordelen van andere pijnklachten van de schouder als gevolg van bijvoorbeeld werk, sport en/of houding. Indien nodig is dan ook overleg mogelijk met schouderspecialisten in het ziekenhuis voor een beoordeling.

Zij zijn aangesloten bij het Schoudernetwerk Groot Zwolle. Het netwerk richt zich op het verbeteren van kwaliteit van zorg door een goede samenwerking tussen fysiotherapie en de orthopedisch chirurgen van de Isala Klinieken Zwolle. Dit geldt zowel voor patiënten die conservatief begeleid worden als voor patiënten die geopereerd worden of zijn.

Het schoudernetwerk is een samenwerking tussen de orthopeden van de Isala Klinieken te Zwolle en de 1ste en 2de lijn fysiotherapeuten met als doel het verbeteren van de patiëntenzorg door samenwerking binnen het netwerk. Dit vindt plaats op het gebied van protocollen, scholing en verwijzingen. Fysiotherapeuten die zijn aangesloten bij het netwerk moeten aan een aantal eisen voldoen en zijn specifiek geschoold met betrekking tot schouderklachten.

De zorgplannen van Zorgtopics worden hier  toegepast.

 

Heeft u vragen? Neem eenvoudig contact met ons op!

Contact