05 december 2023

Iris Nieuwenhuis

Ook als stagiaire ‘blijven hangen’ is Iris Nieuwenhuis. 

Iris heeft als zij-instromer de opleiding fysiotherapie gedaan bij Thim van der Laan in Utrecht.

Oorspronkelijk is zij huid- en oedeem therapeut en als zodanig had ze een mooie praktijk in Raalte. Ook heeft ze als huid- en oedeem therapeut in het ziekenhuis gewerkt. Het werk als fysiotherapeut heeft haar altijd gefascineerd en in 2019 heeft ze de knoop door gehakt, ze ging nog weer aan een studie beginnen.
Met veel volharding en inzet heeft ze in maart 2023 haar diploma gehaald. Tijdens de afronding van de fysiotherapie opleiding, heeft ze bij de Berekuyl ook een verkort traject gevolgd voor oedeem fysiotherapeut. Dus naast algemeen fysiotherapeut, is ze ook meteen oedeem fysiotherapeut!

Met Iris als mens zijn we heel blij in ons team, maar ook met haar specialisatie en haar aandachtsgebieden.
Door haar jarenlange ervaring als oedeem therapeut, heeft ze ook veel affiniteit met oncologie patiënten. Daarnaast vindt ze chronische ziekten heel interessant, maar wil ze zich ook graag orthopedisch verder ontwikkelen.
Ook zij heeft een zogenaamde DISC vragenlijst ingevuld. Iris is, zoals veel mensen in de zorg, een echte ‘S’.  Deze staat voor sociaal, stabiel, oprecht, begripvol en geduldig.
In haar vrije tijd beweegt en sport ze graag buiten, alleen of samen met partner en 2 mooie dochters. Ook leest ze graag vakliteratuur en kijkt ze graag series op Netflix.
Helaas heeft Iris op dit moment een patiënten stop t.a.v. oedeem fysiotherapie. Aanmelding is wel mogelijk, je komt dan op de wachtlijst.
Terug
Iris Nieuwenhuis

Heeft u vragen? Neem eenvoudig contact met ons op!

Contact